Vila-real: SPV millora l'accessibilitat urbana amb quatre nous passos a la Creu d'Aliaga per a connectar la plaça i l'entorn de manera segura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176750_105278/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176750_105278/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176750_105278/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176750_105278/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 16-09-2018
SPV millora l'accessibilitat urbana amb quatre nous passos a la Creu d'Aliaga per a connectar la plaça i l'entorn de manera segura

La Regidoria de Serveis Públics està executant noves obres de millora de l'accessibilitat en l'entorn urbà. En aquests moments, l'àrea que dirigeix el regidor Francisco Valverde treballa en l'adequació de passos per a persones amb mobilitat reduïda a l'entorn de la Creu d'Aliaga, on es condicionaran i construiran quatre rampes que garantiran l'accessibilitat de la plaça des dels dos carrers que la voregen.
"En aquest punt, ja vam haver d'actuar fa uns mesos, quan vam situar enfront d'un pas antic un banc, ja que les persones amb mobilitat reduïda que feien ús d'aquesta rampa es trobaven una vorada en el costat oposat de la vorera, de manera que s'impedia el recorregut amb totes les garanties de seguretat necessària”, recorda Valverde. Els treballs empresos ara suposaran connectar tots dos costats de la plaça de la Creu d'Aliaga amb les voreres dels carrers adjacents amb passos accessibles i homologats. “D'aquesta manera, les persones amb mobilitat reduïda, amb cadires de rodes o carrets de bebè, podran creuar la plaça amb total seguretat i comoditat”, agrega el responsable d’SPV.
“L'accessibilitat urbana ha sigut sempre un dels principals objectius d'aquest equip de govern; un compromís que hem traslladat a cadascuna de les actuacions de millora de l'entorn urbà que escometem”, incideix Valverde. Els treballs, a més, han sigut executats per una empresa local, “de manera que complim amb l'objectiu de consolidar el nostre model de treball amb empreses locals malgrat les traves que suposa a la gestió diària la nova llei de contractes del sector públic”, conclou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana