Vila-real: El programa formatiu de Portal Treball ofereix una desena de cursos enfocats a treballadors, empreses i comerços


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-10-2018
 

La Regidoria d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real tancarà l'any amb l'organització d'una desena de cursos totalment gratuïts enfocats a treballadors en cerca activa d'ocupació i també a empreses i comerços.
A les formacions de posicionament SEO, màrqueting digital, fotografia amb telèfon mòbil per a comerç i els diferents cursos d'orientació i cerca d'ocupació, se sumen diferents propostes entre les quals es troben un curs d’Instagram per a la promoció de productes, introducció al màrqueting digital i xicotets canvis rendibles per a negocis. Així mateix, al novembre es realitzaran dos cursos dirigits a comerços, un de paqueteria i embolcall per a regals nadalencs i un altre de creativitat en xarxes socials. A més, el dilluns 15 d'octubre donarà començament un curs de formació en atenció al client presencial i telefònica, per a persones que desitgen millorar les seues competències.
Anglés per a l'administració comercial, gestió administrativa i comptable per a l'empresa, community management i gestió de xarxes socials i disseny i creació de webs i blocs amb Wordpress són la resta de temàtiques que s'ofereixen des de la Regidoria, amb el suport de la Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç, entre els mesos de novembre i desembre per a millorar la formació de treballadors i comerciants.
Els interessats en els cursos, que s'imparteixen al Viver d’Empreses, poden informar-se i inscriure's a http://portaltreball.vila-real.es, a fomenteconomic@vila-real.es o a la Agència de Desenvolupament Local de Vila-real, situada a l'avinguda de la Murà, 28, 1º, amb telèfon 964 547 017. “Els tallers per a l’ocupabilitat i millora dels negocis programats arriben cada any a centenars de persones que, a més, prèviament han pogut fer propostes dels cursos que els agradaria rebre perquè nosaltres ens adaptem a ells”, assegura el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui agraeix la col•laboració de la Diputació i la Cambra de Comerç.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana