Vila-real: La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat celebra la vuitena edició amb una quarantena d’associacions a la plaça Major


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177892_106244/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-10-2018
La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat celebra la vuitena edició amb una quarantena d’associacions a la plaça Major

La plaça Major de Vila-real acollirà el proper diumenge, 21 d'octubre, la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat, que en la seua vuitena edició compta amb una quarantena d'associacions amb els seus respectius estands.
ONG i entitats socials de tot tipus es donaran cita a l'esdeveniment, en el qual oferiran informació sobre l'activitat que desenvolupen i oferiran una quinzena de tallers, jocs i espectacles per a tots els públics, amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de ser solidaris. Entre les propostes programades, hi ha un taller d'animació, jocs adaptats a la discapacitat, un taller infantil de circ, així com de manualitats, màscares i taps. Un espectacle familiar, un bingo sonor, un mural de la família, un punt de salut –amb presa de tensió i de glucosa- i un altre de reciclatge són algunes de les iniciatives projectades als diferents estands i a la plaça Major.
El regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, afirma que “la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat compta cada any amb noves associacions que mostren al món tot el que fan al llarg de l'any per a ajudar altres persones que ho necessiten, tant en el nostre entorn com en altres llocs del món, donant un exemple molt important, especialment interessant per als més joves”. Escorihuela anima els veïns a participar i conèixer les entitats que treballen “pel benestar de tots” i assegura que Vila-real compta amb “una societat solidària que sempre està per a ajudar”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana