Vila-real: La Gala del Mes de la Sostenibilitat premiarà a Clariana, el CEE La Panderola, la Cooperativa i la Comunitat de Regants


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-11-2018
 

La 14a edició del Mes de la Sostenibilitat, que organitza la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, posarà el punt i final aquest dijous 15 de novembre amb la tradicional Gala de la Sostenibilitat, que tindrà lloc a les 19.00 hores en la Casa dels Mundina, en la qual es lliuraran els guardons a les empreses, entitats i agrupacions mereixedores d'aquest reconeixement per haver treballat o haver aconseguit algun avanç en matèria de sostenibilitat.
El regidor de l'àrea, Josep Pasqual Sancho, ha anunciat que l'empresa Clariana, el Centre d’Educació Especial (CEE) La Panderola, la Cooperativa Catòlic-Agrària i la Comunitat de Regants són les premiades d'aquesta edició. “A banda de fer un repàs del que ha sigut el Mes de la Sostenibilitat, la Gala servirà per a reconèixer el treball d'aquests ens de la nostra ciutat en favor d'un entorn més sostenible”, assegura.
Clariana, amb més de 125 anys en la ciutat, serà guardonada per la seua trajectòria en l'aplicació i millora dels estàndards i segells de qualitat mediambientals. El CEE La Panderola rebrà un premi pel seu treball a favor de la integració social mitjançant el factor mediambiental. Així mateix, en la gala serà reconeguda la trajectòria a favor de la integració mediambiental de la Cooperativa Catòlic-Agrària -que celebra el seu centenari a Vila-real- a través de la seua funció agrícola i comercial. L'últim premiat del Mes de la Sostenibilitat és la Comunitat de Regants de Vila-real, que rebrà un premi pel seu esforç per a la millora contínua en l'eficiència del reg en el terme municipal.
“Com cada any es pot apreciar, la nostra ciutat compta amb persones i entitats que treballen dia a dia pel medi ambient i des de l'Administració més pròxima als ciutadans no podem ser aliens a aquest esforç, que mereix, com a mínim, un reconeixement públic per tenir aqueixa sensibilitat i aqueixa consciència tan clara a l'hora de fomentar la cura del nostre entorn”, afirma Sancho.
A més, a la Gala es lliuraran els premis del concurs Joguines amb molta vida, de la Fundació Tots Units i es farà públic el nom del guanyador del sorteig de la campanya de reciclatge de Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE), que s’emportarà dues nits en règim de pensió completa per a dues persones en el Gran Hotel Peñíscola. També s'atorgarà un guardó als alumnes guanyadors del concurs Ciutat Sostenible, que en aquest cas són els de l'IES Santa María.
“Enhorabona a tots els col·lectius i persones que enguany arreplegaran els premis, que esperem que estiguen abrigallats per nombrosos veïns”, afirma Sancho, qui convida a assistir a l'esdeveniment, en el qual també participaran els alumnes del programa d'Escola Taller T’Avalem María de Luna 2018, que oferiran un d'honor als assistents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana