Vila-real: L’Aplec de Nadal convoca una nova edició amb 115 places per a la conciliació i l'atenció als menors en vacances de manera inclusiva


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 16-12-2018
 

L'Aplec de Temps Lliure i Campus Natura, gestionat per Fudnació Caixa Rural Vila-real, convoca una nova edició per a les vacances nadalenques. La iniciativa, impulsada de manera pionera pel departament de Serveis Socials per a garantir l'atenció dels menors en totes les èpoques de vacances escolars, està dirigida a xiquets i xiquetes de Vila-real d'entre 3 i 16 anys empadronats a Vila-real i, en cas de Campus Natura, amb diversitat funcional. En aquesta edició s'ofereixen 100 places, dividides entre els col•legis Concepción Arenal i Escultor Ortells, a més de 15 places per al CEE La Panderola.
La campanya, que tindrà lloc els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, proposa activitats gratuïtes de caràcter lúdic i educatiu, com tallers, jocs esportius o gimcanes. El programa incorpora també servei de menjador i desdejunis, amb preus reduïts i bons.El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, destaca l'excel•lent acollida de les anteriors primeres edicions de l'Aplec de Nadal i la importànciad'oferir a les famílies de Vila-real recursos per al temps lliure dels menors. "El programa segueix consolidant-se com una aposta fonamental per a afavorir la conciliació familiar i garantir la correcta atenció dels xiquets de manera inclusiva”, conclou.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana