Vila-real: Cs critica que el PSOE de Sánchez ignore a Vila-real en els Pressupostos Generals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181040_108837/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-01-2019
Cs critica que el PSOE de Sánchez ignore a Vila-real en els Pressupostos Generals

· El portaveu, Domingo Vicent, acusa a Benlloch de "enganyar de nou a policies i veïns amb la Comissaria"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha criticat que "el PSOE de Sánchez ignore a Vila-real en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) ja que no inclou ni una sola inversió per al nostre municipi". Així, Vicent ha explicat que "malgrat les promeses, les fotos i els titulars de Benlloch amb la nova Subdelegada socialista, la Comissaria de la Policia Nacional segueix sense rebre ni un euro". "L'alcalde ha sigut incapaç de defensar a Vila-real i ha enganyat als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat un any més", ha remarcat l'edil.

Sobre aquest tema, Vicent ha assegurat que "el canvi que havia d'arribar amb Sánchez per a Vila-real ha sigut més del mateix que amb Rajoy, és a dir, un zero patatero". "Cap de les peticions històriques d'aquest Consistori ha sigut contemplada: ni el pas subterrani, ni la rotonda de l'accés nord, ni el desdoblament de la N-340, ni l'eixida de l'AP-7, ni l'adequació del pont del Millars ni les inversions per a reactivar el polígon de la carretera d'Onda", ha detallat el regidor, qui ha postil·lat que "si més no l'ocurrència de l'Hostal del Rei que demanava Benlloch ha sigut atesa pel seu partit".

Així mateix, el portaveu ha assegurat, que "són uns pressupostos que llastraran la recuperació econòmica i castigaran als vila-realencs a més impostos". "Es tracta d'uns comptes que no se'ls creu ningú, en comptar amb un forat de 10.000 milions d'euros i no quadrar, perquè només estan fets amb l'objectiu de satisfer a Torra i als seus socis populistes", ha resolt l'edil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana