Vila-real: Benlloch menteix i segueix sense cedir un solar per a la futura comissaria després de vuit anys


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181067_108858/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-01-2019
Benlloch menteix i segueix sense cedir un solar per a la futura comissaria després de vuit anys

El desastre en la gestió de Benlloch fa que després de vuit anys encara no haja sigut capaç de cedir un solar per a situar la comissaria de Policia


El PSOE de Sánchez ha incomplit en els Pressupostos Generals de l'Estat totes les necessitats que la ciutat de Vila-real té. Així ho ha explicat el regidor del Partit Popular, Alejo Font de Mora, qui considera que ?aquests pressupostos elaborats per PSOE i Podem obvien tot el que li fa falta a Vila-real?.

Un dels incompliments més greus corresponen a la construcció d'una nova comissaria per a la ciutat que ?després de vuit anys, l'alcalde Benlloch ha sigut incapaç d'oferir un terreny per a la seua construcció?.

?És l'alcalde el que s'ha retardat a posar a la disposició del Govern les ubicacions per a la comissaria, que avui diuen es va fer al setembre de 2018, però la realitat és que cada vegada anuncia una cosa per a dissimular que no han fet gens?, assenyala Font de Mora.

És a dir, ?és evident que la comissaria no està perquè en vuit anys l'alcalde sol ha venut titulars però la realitat és que no ha sigut capaç ni de cedir un solar?, assenyala el popular.

A més, els pressupostos tampoc contemplen adaptar l'estació de tren amb un pas subterrani, desdoblegar la N-340, adequar el Pont del Millars, una inversió estatal per al polígon de la carretera d'Onda, o crear un accés a l'AP-7 o millorar l'accés nord a la ciutat.

Font de Mora ha lamentat ?la falta de gestió de Benlloch que és un desastre? amb exemples com la pèrdua d'una subvenció milionària aquesta mateixa setmana per a millorar els polígons, la pèrdua de l'estació intermodal, els 7,5 milions de fons europeus... ?Les mentides de l'alcalde ja no enganyen a ningú?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana