Vila-real: La Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real es renova per a millorar la investigació de sinistres vials


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-01-2019
 

La Policia Local de Vila-real reforça la Unitat d'Atestats, especialitzada en la investigació de sinistres vials, amb la renovació de recursos i formació específica per als agents. El procés de modernització permetrà millorar l'actuació de la unitat en la investigació dels accidents.
Amb aquest objectiu, la Policia Local ha adquirit un nou etilòmetre evidencial, per la qual cosa ja són tres els etilòmetres d'aquest tipus amb els quals compta la unitat, a més dels tres alcohotest per a proves d'alcoholèmia de mostreig dels quals disposa. També s'ha adquirit un programa informàtic especialitzat -Virtual TrafficSolver- per a la realització professional de croquis per ordinador. Per a les seues tasques, a més, els agents disposen d'un furgó completament equipat.
D’altra banda, els 12 agents que formen part de la unitat estan rebent un curs de formació de set mòduls, de 50 hores, específicament destinat a la investigació i reconstrucció de sinistres vials. Els agents també estan en possessió del Curs d'ús de desfibril•lador.
Aquesta Unitat, pionera a la província en implantar les proves de drogues per a conductors –amb 96 positius en 2018- ha posat a disposició judicial un total de 86 conductors durant el passat exercici, per presumptes delictes contra la seguretat viària.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana