Vila-real: Serralvo respon a Ciutadans que l?equip de govern porta huit anys millorant Vila-real i lamenta la manipulaci del PP sobre la vaga de neteja en centres educatius


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183163_110696/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Vila-real | General | 15-03-2019
Serralvo respon a Ciutadans que l?equip de govern porta huit anys millorant Vila-real i lamenta la manipulaci del PP sobre la vaga de neteja en centres educatius

El portaveu de l'equip de govern de Vila-real, Javier Serralvo, ha eixit al pas de les ltimes declaracions de l'oposici, amb l'objectiu de ?respondre als intents de manipulaci i les mentides de Ciutadans i PP?.
En primer lloc s'ha referit a les crtiques de Ciutadans sobre les obres que actualment s'executen en diferents punts de la ciutat. ?No sn obres d'ltima hora ni electoralistes, com s'ha afirmat, ja que portem huit anys treballant per a millorar la ciutat? indica i lamenta el ?desconeixement del funcionament de l'Administraci local que tenen els representants de Ciutadans, desprs de quatre anys?.
Aix, Serralvo ha agrat que ?alhora que ens critiquen, facen propaganda de tots els treballs que estem duent a terme en diferents vials? i recorda que un dels motius pels quals hi ha ms moviment ara s ?per la llei de contractaci que va aprovar Rajoy amb la complicitat de Ciutadans, que dificulta molt el funcionament de l'Administraci i al final s'acaben acumulant moltes intervencions?.
A ms, destaca que ?el fet que Ciutadans puga arribar a governar en aquesta ciutat s preocupant, ja que o b no s'assabentaran de res i actuaran per ignorncia o b faran com el PP, saltar-se la llei a la torera i tamb als tcnics?.
I ha volgut recordar algunes de les obres que s'han realitzat en l'actual legislatura, com la remodelaci del jard del Mestre Vidal, la de la Glorieta ?incloent millores d'accessibilitat-, les voreres noves al carrer del Crist de la Penitncia, la semipeatonalitzaci del carrer dels Infants, les jardineres amb bancs a la plaa Major, l'asfaltat dels carrers de Valncia, Sant Joan Bosco, Pius XII i Alemanya, la posada a punt de camins rurals cada any, la millora del jard de Riu Anna, les voreres dels carrers Rei en Jaume, Vzquez de Mella, Mart de Viciana, Mare de Du dels ngels i moltes altres, a les quals se sumen els passos accessibles dels carrers del Calvari, Avinguda de Castell, Francesc Trrega, Ausis March, Torrehermosa i un llarg etctera. Tamb ha destacat la instal?laci d'escocells de formig en nombrosos punts de la ciutat, el paviment de la plaa del Llaurador i ?una llarga llista d'intervencions que demostren que Ciutadans menteix i manipula sempre que pot per a difamar a aquest equip de govern que, a ms, sempre compta amb les empreses locals per a treballar?.
D'altra banda, Serralvo ha fet referncia a la decisi de les netejadores dels centres educatius de desconvocar la vaga, lamentant la poltica del PP a la ciutat, que ?s'ha aprofitat de la desgrcia d'unes persones que no cobraven el seu salari per culpa d'una empresa que no ha actuat correctament per a enviar WhatsApp als grups de pares i mares dels col?legis i instituts per a dir que la culpa s de la Conselleria, que l'Ajuntament no est fent res i que ells s'ofereixen per a solucionar-ho?.
?Nosaltres s hem estat al costat de les netejadores des del primer moment, igual que la Conselleria, que s finalment qui ha aconseguit solucionar-lo, tot i que no era la seua responsabilitat?, assenyala, ?poltics que menteixen i manipulen aix no estan a l'altura del que la ciutadania necessita? i critica que ?se'ls est veient el plomall?. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana