Vila-real: Héctor Folgado impulsarà un nou contracte de neteja per a Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185657_112820/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-05-2019
Héctor Folgado impulsarà un nou contracte de neteja per a Vila-real



Els populars dissenyaran un nou contracte que s'adapti a les necessitats actuals de Vila-real després de vuit anys de deixadesa de Benlloch

Vila-real, 24 de maig de 2019.- El Partit Popular de Vila-real impulsarà un nou contracte de neteja per a la ciutat després de vuit anys d'abandó per part de Benlloch i el seu equip.

Héctor Folgado ha anunciat avui que ?res més arribem a l'alcaldia ens posarem a revisar el contracte de neteja que s'adapti a les necessitats reals de la ciutat?.

Els veïns de Vila-real són conscients que la localitat està més bruta i abandonada que mai ?i pensem que una de les primeres actuacions que ha de posar en marxa l'equip del canvi és actualitzar el contracte de neteja? perquè Vila-real sigui una ciutat més neta i acollidora.

?El nou contracte ha de tenir en compte tots els barris, zones com el Madrigal i, a més, posarem en marxa un pla de manteniment i millora dels carrers, places i jardins?, ha explicat Folgado.

Al mateix temps, el PP dissenyarà un pla de neteja de solars abandonats perquè ?els veïns no hagin de sofrir les molèsties que ocasionen aquest tipus de solars?, ha manifestat Folgado.

Héctor Folgado ha assenyalat que ?la clau del canvi la tenen els veïns, una ciutat millor, amb menys imposats, més neta i més agafadora és possible?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana