Vila-real: El Patronat de la Fundaci Globalis aprova els comptes de 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186331_113395/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 19-06-2019
El Patronat de la Fundaci Globalis aprova els comptes de 2018

El Patronat de la Fundaci Globalis s'ha reunit aquest divendres 14 de juny a la sala de reunions annexa a les oficines de Globalis, a l'avinguda de la Mur, entresol, 3B de Vila-real, i ha aprovat la memria d'activitats anuals i els comptes de 2018.

Entre altres punts, a ms de la memria econmica, el balan i el compte de prdues i guanys de l'exercici econmic de l?any passat, s'ha fet un reps dels diferents projectes i lnies d'actuaci que es van dur a terme el 2018 i els que s'estan duent a terme en aquest 2019.

El 2019, la Fundaci Globalis continua apostant per activitats que giren al voltant de l'educaci en valors d'emprenedoria i innovaci, pel foment del talent i l'ocupabilitat dels joves de la regi. A ms, des de Globalis com a punt de la xarxa PI+d+i s'aposta per la prestaci d'ajudes a empreses i emprenedors per a fer crixer el seu negoci.

En aquest 2019, Globalis obri una nova via de serveis ja que les empreses o entitats poden sollicitar a la fundaci que els dissenyen i elaboren el Pla d'igualtat, incls el diagnstic previ d'igualtat al costat de la consultora Arse?s Consultec, que compta amb mplia experincia en aquest camp i amb qui Globalis ha signat un conveni de collaboraci.

En la reuni s'ha ratificat la necessitat de continuar apostant pels projectes ms destacats, com els Premis Globalis, les bases dels quals eixiran publicades en breu, o el Frum Nacional d'Innovaci que enguany es dedicar a Big Data i Intelligncia Artificial. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana