Vila-real: L'associació Andrea Carballo programa un diumenge de diversió en família amb jocs, harleys i personatges de StarTrek


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189275_115838/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189275_115838/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-10-2019
L'associació Andrea Carballo programa un diumenge de diversió en família amb jocs, harleys i personatges de StarTrek


L'associació Andrea Carballo Claramonte, de lluita contra la violència de gènere, ha organitzat per al diumenge que ve un dia d'activitats en família. Jocs tradicionals, concentració motera i activitats amb els personatges de StarWars se succeiran durant el matí, a partir de les 11.00 hores, a la plaça Major.
La jornada s'emmarca en l'objectiu de l'entitat d'afavorir la conscienciació sobre els valors d'igualtat, conciliació i prevenció de la violència. En aquesta línia, aquesta setmana ha donat també inici el cicle de conferències Violències zero. Nous models de relacions sense violències. L'agent d'igualtat Ana Moltó ha obert les sessions amb una xarrada sobre les xarxes d'igualtat; li seguiran Esperanza Meléndez (21 d'octubre), Lydia Sellés (15 de novembre) i Eva Cifre (9 de desembre).

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios