Vila-real: L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la collaboraci i aborden el trasllat de l'entitat a la nova seu de la Panderola


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189544_116069/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-10-2019
L'alcalde i la presidenta de Creu Roja reforcen la collaboraci i aborden el trasllat de l'entitat a la nova seu de la Panderola


L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha mantingut una trobada amb Creu Roja Vila-real que ha servit com a primera presa de contacte amb la nova presidenta de l'entitat, Carmen Galindo, qui substitueix a Mara Arrufat al capdavant de lassemblea local de l'ONG. La reuni, a la qual ha assistit tamb el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela, s'ha realitzat en la seu que l'entitat encara ocupa al carrer Calvari, per que en breu abandonar per a estrenar el nou espai que l'Ajuntament ha cedit en l'edifici de l'antiga Estacioneta de la Panderola.
L'alcalde ha tingut paraules d'agrament cap a Carmen Galindo, pel seu comproms social en assumir la presidncia de Creu Roja Vila-real, i tamb ha reconegut la labor que durant els ltims anys ha realitzat la seua predecessora, Mara Arrufat. Benlloch, qui ha reiterat la voluntat de collaboraci de l'Ajuntament amb l'ONG, ha repassat al costat de les responsables de Creu Roja Vila-real els principals projectes que aquesta duu a terme de la m del consistori i ha recordat que Creu Roja s una pea clau en l'aliana social que l'equip de govern mant amb la ciutat per a donar resposta als collectius ms vulnerables.
Aix mateix, en la reuni tamb s'ha abordat el procs per al trasllat de la seu de Creu Roja a les noves dependncies de l'edifici de lEstacioneta de la Panderola, desprs de la reforma duta a terme en l'immoble. Tant l'Ajuntament com l'entitat ultimen els trmits perqu l'entitat puga ocupar en breu les noves installacions, que permetran a Creu Roja comptar amb un espai en millors condicions per a desenvolupar el seu treball.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana