Vila-real: Cs de Vila-real demana al bipartit escoltar les demandes dels veïns de la Séquia Major


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191608_117856/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 16-12-2019
Cs de Vila-real demana al bipartit escoltar les demandes dels veïns de la Séquia Major

· La portaveu adjunta, Natalia Gil, insisteix en "millorar la neteja i el manteniment de la zona"




Vila-real, dilluns 16 de desembre de 2019. El grup municipal de Ciutadans (Cs) de Vila-real s'ha reunit amb l'Associació de Veïns (AAVV) de la S´quia Major per a escoltar les seues demandes i reivindicacions. En aquest sentit, la portaveu adjunta de Cs a l'Ajuntament ha assenyalat que "són moltes les reivindicacions que ens han fet arribar, però les més destacades tenen a veure amb la neteja, el manteniment i la falta d'aparcament".


Així, Gil ha indicat que "el mal estat de la séquia i el seu passeig és una de les queixes més recurrents". "Els veïns demanen la substitució de l'arbratge que alça el paviment de la vorera i que a més no es neteja amb assiduïtat". "Igualment, demanen estudiar la possibilitat de tapar un tram entre el camí de l'Estació i la Carretera de Borriana ja que s'estreny i és un perill per a la seguretat", ha afegit l'edila.


"També ens han mostrat la seua preocupació per l'estat d'abandó del Molí La Vila, que està més prop de convertir-se en un abocador que en un edifici que forma part del patrimoni de Vila-real gràcies a la mala gestió del Govern de Benlloch", ha assenyalat la regidora.







Finalment, l' edila ha insistit en "la necessitat d'habilitar un nou solar per a acabar amb els problemes d'aparcament, així com prendre mesures per a millorar el clavegueram del carrer Carlos Sarthou que igual que en moltes zones de Vila-real suposa un maldecap per als veïns".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana