Vila-real: Iniciativa demana el compliment de la Llei de Dependència


 
La Plana al Dia | Vila-real | Servicios Sociales | 29-04-2011
 

El candidat d'Iniciativa a l’alcaldia de Vila-real , Alberto Ibáñez, afirmava que " Sens dubte, la llei de dependència és una de les majors conquistes socials dels últims anys. A més, la seua aplicació serà la nostra prioritat"

Els ecosocialistes proposen la creació d'una unitat integrada municipal d'Atenció a la dependència UIMAD " Aquesta Unitat estarà formada per persones especialitzades de diverses regidories,( Educació, Sanitat, Benestar social, Economia)per assistir aquestes persones en la relació amb l'Ajuntament per tal d'informar, negociar, orientar en totes les demandes que aquest col·lectiu puga tindre. Si fos necessari caldria crear un pressupost compartit en funció de les competències assumides per totes les regidories implicades; a més seria positiu que la Unitat anarà rotant setmanalment per els barris" Ibáñez.

D'altra banda, Ibáñez exigia " Cal agilitzar el procés dels expedients endarrerits, donat el greu retard en la tramitació dels expedients i sabent que un dels requisits d'aquest expedint és l’informe d'entorn proposem un pla de xoc que pose al dia l'elaboració d'aquests expedients perquè no siga aquest requisit el que retarde la resolució de l'expedient com ja vam explicar al regidor de Benestar social el gener passat. Per a moltes famílies és imprescindible l'ajuda desprès de la resolució afirmativa de l'expedient per això ha de ser un objectiu prioritari per a tots" concloïa.