Vila-real: El Trull organitza el I Concurs per a Intèrprets Novells Ciutat de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2013/5/84824_45454/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 09-05-2013
El Trull organitza el I Concurs per a Intèrprets Novells Ciutat de Vila-real

L'Associació Cultural El Trull de Vila-real, més coneguda per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, ha convocat el I Concurs per a Intèrprets Novells Ciutat de Vila-real, el qual tindrà lloc el proper dissabte 11 de maig a les 19,00 hores en la plaça de San Pasqual.

Aquest concurs s'ha convocat amb motiu dels XXV anys de l'associació, i forma part de tota una sèrie d'activitats que els membres del Trull varen començar el passat més de setembre de 2012 i que s'allargaran fins a finals d'aquest any per commemorar aquesta data. “El concurs té com a finalitat donar l'oportunitat als joves intèrprets de dolçaina i tabal de tot arreu de mostrar la seua qualitat interpretativa i mostrar a tots els ciutadans i ciutadanes que els nostres instruments més representatius segueixen vius i carregats de forces” segons explica Josep Salmerón, membre de El Trull qui destaca que “la proposta ha estat molt ben rebuda ja que, al final, s’han inscrit 11 parelles al concurs, procedents de les tres províncies”.

Durant aquest acte també tindrà lloc la presentació del disc commemoratiu que els membres de la colla, responsables també de l’Escola de Dolçaina i Tabal de Vila-real, han enregistrat durant els primers mesos de 2013. Un disc que inclou diverses peces representatives de la localitat, que no han estat mai enregistrades, a més del Ball de l'Anguila i un arranjament de la Marxa de la Ciutat del Mestre Goterris.