Vilafamés: Vilafamés disputarà la ‘Sant Silvestre’ el pròxim dissabte dia 30


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167086_97212/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 27-12-2017
Vilafamés disputarà la ‘Sant Silvestre’ el pròxim dissabte dia 30

La cursa de ‘Sant Silvestre’ es disputarà a Vilafamés el pròxim dissabte 30 de desembre. L’Ajuntament ha programat aquest tradicional acte esportiu dels darrers dies de l’any dins del cicle Viu el Nadal. La prova, organitzada per el Club de Muntanya, consta de dos categories: l'infantil, fins a 12 anys, que s’iniciarà a les 18:00 hores, on els participants recorreran 200 metres, i la d’adults, que tindrà un recorregut de 3.000 metres i començarà a les 18.30.

La inscripció a les dos proves és gratuïta i es pot realitzar a l’Ajuntament o eixe mateix dia fins 15 minuts abans de l’inici de la cursa. La organització ha previst tres premis per als primers classificats, tant en categoria masculina com femenina, a més d'obsequiar l’originalitat de les tres millors disfresses. Durant la vesprada també tindrà lloc un sorteig de regals entre tots els participants. En finalitzar l'acte, hi haurà una xocolatada patrocinada per l'Associació de Jubiltats. S'ha de recordar que la recollida de dorsals serà una hora abans de l’eixida.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios