Vilafamés: Un concert d’arpa i trompa 'A l'ombra del Castell'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174703_103492/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174703_103492/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 13-07-2018
Un concert d’arpa i trompa 'A l'ombra del Castell'

El cicle de música 'A l'ombra del Castell' continua demà dissabte, 14 de juliol, amb el concert de Cristian Palau i Valentina Casades, que actuaran com a duo de trompa i arpa a la placeta de la Sang de Vilafamés. Aquesta parella de músics han actuat en diferents orquestres espanyoles i europees. Cristian Palau és un músic professional vilafamesí que s'ha format en l'Escola de Música de l'Associació Cultural la Roca de Vilafamés i, actualment, és membre de l’Orquestra Filharmònica d’Estocolm. Per la seua banda, Valentina Casades realitza gires com a solista en la Red de Conciertos de Juventudes Musicales de España.

S'ha de recordar que enguany, l’Ajuntament ha volgut donar prioritat a la participació dels músics vilafamesins. Aquest serà el penúltim concert del cicle musical, que finalitzarà el 21 de juliol amb l'actuació de la Coral de Vilafamés, dirigida per David Martínez i acompanyada al piano pel jove músic Lluís Forés.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios