Vilafamés: Palau i Casades commouen el públic de Vilafamés


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174809_103583/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174809_103583/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174809_103583/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 16-07-2018
Palau i Casades commouen el públic de Vilafamés

El duo de trompa i arpa, format per Cristian Palau i Valentina Casades, va commoure el públic que va assistir al concert "Vilafamés, a l'ombra del Castell". Una actuació que va constar de cinc peces, dues de les quals han estat arranjades per a arpa i trompa pels mateixos intèrprets, ja que, segons va explicar Casades, el repertori original per a aquests dos instruments és molt limitat.

El recital va resultar enriquidor per als assistents, ja que les interpretacions musicals es van intercalar amb comentaris de Casades, especialista en didàctica de la música, sobre les peces que anaven a interpretar, de manera que els espectadors van rebre una informació addicional que va ajudar a gaudir de les melodies a l'hora d'escoltar-les.

El duo de Palau i Casades, es va formar en 2016 a Weimar, i des d'aleshores han realitzat gires amb la Red de Conciertos de las Juventudes Musicales en diferents poblacions espanyoles. Cristian Palau va començar la formació musical a l'Escola de Música de Vilafamés i en l'actualitat forma part de l'Orquestra Filharmònica d'Estocolm (Suècia), després d'haver participat com a trompa solista en diferents orquestres europees, com la de Weimar o la d'Hamburg (Alemanya).

El regidor de Cultura, Longi Gil, va declarar que “per a aquest cicle musical s'ha volgut portar a músics de Vilafamés que, com Cristian Palau i Valentina, han actuat en els millors auditoris d'Europa i encara no havíem tingut l'oportunitat d'escoltar-los ací a Vilafamés". Per a finalitzar el cicle “A l'ombra de Castell", el pròxim, dissabte 21, a la plaça de la Sang, tindrà lloc l'actuació de la Coral de Vilafamés, dirigida per David Martínez i acompanyada al piano per Lluís Forés.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana