Xilxes: Xilxes dedica l'Escola de Nadal a la robòtica


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-12-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha obert les inscripcions per a l'Escola de Nadal, que aquest any s'ha tematitzat en la robòtica amb l'objectiu d'aproximar els xiquets i xiquetes al món de la ciència, i afavorir la conciliació laboral i familiar durant les dates nadalenques.
Aquest servei, impulsat per la Regidoria d'Educació, està dirigit a xiquets d'entre 3 i 12 anys, i utilitzarà eines innovadores tals com un robot bluetooth o construccions de models LEGO.
Les classes s'han adaptat a les diferents edats, de manera que els educadors han
preparat un programa diferent per a cada grup orientat a adquirir habilitats de
programació, disseny estructural, resolució de problemes, creativitat o treball en equip.
Les sessions tindran lloc en el CEIP Lluís Vives de la població entre els períodes compresos entre el 26 i 29 de desembre, i el 2 i 5 de gener, i es realitzaran als matins de 9 a 13 hores. La inscripció té un cost de 15 € i pot efectuar-se en registre de l'Ajuntament.
Aquest any el servei incorpora la novetat de la robòtica amb l'objectiu d'oferir noves alternatives educatives capaces de motivar i facilitar altres destreses als alumnes.
L'oferta de l'Escola de Nadal forma part del conjunt de serveis educatius que
l'Ajuntament de Xilxes posa a la disposició de la ciutadania en períodes festius amb el propòsit d'oferir un servei assequible i de qualitat que face més compatible les vacances escolars amb la jornada laboral.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana