Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes i la Conselleria estudien subvencions per al producte agrícola local


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166834_97011/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 19-12-2017
L'Ajuntament de Xilxes i la Conselleria estudien subvencions per al producte agrícola local

L'Ajuntament de Xilxes busca l'impuls del producte agrícola local i el desenvolupament de les iniciatives contemplades en el Pla Agrari Municipal a través de la sol·licitud de noves subvencions a la Generalitat Valenciana.
El regidor d'Agricultura, Erik Segarra, ha mantingut una reunió amb la Directora
General de Desenvolupament Rural de la Conselleria d'Agricultura, Maite Chafer,
trobada en la qual s'ha abordat la necessitat d'obtenir ajudes amb la finalitat de seguir apostant per la promoció del meló, el producte de proximitat i l'obrador comunitari.
De fet, l'obrador comunitari ha estat una de les principals qüestions tractades per la seva importància per seguir treballant en favor de la posada en valor dels productes locals a través de la cuina i la transformació en confitures amb la possibilitat de l'obtenció de registre sanitari per a la seva comercialització, a més d'estar concebut com un espai per a la formació.
Aquest projecte forma part del Pla Agrari Municipal orientat a potenciar la producción agrària, que també ha desenvolupat diferents accions com el mercat agrari, la creació de l'associació Agroxilxes i de la marca 'Meló de Xilxes' o la introducció del cultiu ecològic a través de les parcel·les experimentals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana