Xilxes: Xilxes inicia el repartiment de galledes domèstiques per separar la matèria orgànica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168932_98646/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-02-2018
Xilxes inicia el repartiment de galledes domèstiques per separar la matèria orgànica

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat el repartiment gratuït de galledes domèstiques
perquè els veïns i veïnes disposen de la informació i mitjans necessaris per a la separació de la matèria orgànica, ja que aquest servei es posarà en marxa en el municipi en les properes setmanes.
La Plaça Espanya ha estat el punt de repartiment en aquesta primera jornada, en la qual s'ha lliurat una galleda i una guia explicativa a les persones residents en el poblat interior que s'han acostat, ja que la campanya es desenvoluparà posteriorment en el districte marítim.
En els propers dies continuarà aquesta acció impulsada per la Regidoria de Medi
Ambient en la mateixa ubicació, de manera que el dimecres 14 de febrer es repartirà de 10:30 a 13 hores, el divendres de 16 a 19 hores i el dissabte de 10:30 a 13 hores.
Posteriorment, s'informarà dels punts fixos de recollida per a totes aquelles persones a les quals no els hage sigut possible obtenir-los al llarg d'aquesta setmana.
Aquesta iniciativa contempla una galleda per vivenda i està emmarcada en la segona fase de la campanya informativa sobre l'ús del contenidor marró de matèria orgànica, el qual s'implantarà en la localitat en breu amb l'objectiu de complir la normativa europea, la qual obliga a la seua instal·lació prèviament al 2020.
La convocatòria de xerrades, tallers infantils o visites a la Planta de Tractament d'Alfara d'Algímia són algunes de les accions de la campanya dutes a terme pel consistori en els últims mesos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana