Xilxes: Xilxes suma un nou pàrquing públic en el nucli marítim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/173087_102126/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 31-05-2018
Xilxes suma un nou pàrquing públic en el nucli marítim

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en el condicionament d'un solar en el nucli marítim que es destinarà a pàrquing públic gratuït i facilitarà al voltant de 50 noves places d'aparcament a veïns i visitants.
Es tracta d'un solar de 748 m2 situat a la zona de la Platja de les Cases, concretament al carrer Luis Buñuel, que segons ha informat la Regidoria de Serveis Municipals està previst quede obert al públic en les properes setmanes després de la finalització de les tasques de neteja i adequació que està duent a terme la Brigada Municipal.
La signatura de diferents convenis entre els propietaris i l'Ajuntament ha possibilitat la creació de dues noves zones d'aparcament en els últims tres anys, una al carrer Tabarca i l'actual en Luis Buñuel amb la voluntat de resoldre aquesta necessitat que aumenta en els mesos d'estiu per l'afluència de visitants a la platja.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios