Xilxes: Xilxes afavoreix l'accés laboral als joves amb la convocatòria de 5 beques de formació


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 07-06-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes ha convocat 5 beques de formació amb l'objectiu d'afavorir l'accés laboral i l'adquisició d'experiència als joves del municipi durant els mesos d'estiu.
Tal com s'ha informat des de la Regidoria d'Ocupació, aquest programa està dirigit a majors de 18 anys residents en la població que es troben cursant o hagen finalitzat en 2017 o 2018 estudis oficials de Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris.
Així mateix, els joves que accedeixquen a aquestes beques podran desenvolupar
tasques educatives per a xiquets en edat escolar, treballs de suport a la gestió
administrativa dels serveis generals de l'Ajuntament relacionats amb l'Oficina de Turisme o activitats físic-esportives.
Les bases d'aquesta convocatòria, finançada a través del Pla Castelló 135 i fons propis, poden consultar-se a la Seu Electrònica de la web municipal www.xilxes.es. Les accions orientades al foment de l'ocupació a través de subvencions, borses de treball municipal i cursos de formació constitueixen un pilar fonamental en les polítiques de l'equip de govern per la seva capacitat per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. A més, aquesta bateria de mesures es complementa amb el llançament d'una primera fase d'ofertes d'ocupació pública que busquen la generació de treball estable.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios