Xilxes: Xilxes contracta a 15 aturats agrícoles per a la neteja i el control del terme municipal


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-07-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes segueix apostant pel foment de l'ocupació a través de la
contractació de 15 aturats agrícoles per a la neteja i control del terme municipal mitjançant les ajudes del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE), de manera que el primer torn de 7 persones s'ha incorporat aquesta setmana als serveis municipals.
El manteniment i neteja de camins i sèquies, així com el control dels camps amb
motocicleta per prevenir robatoris són les principals tasques que van a desenvolupar aquestos operaris contractats per la Regidoria d'Ocupació durant els mesos d'estiu.
A l'agost 6 operaris més s'incorporaran a les tasques, mentre que al setembre serán altres 2 persones les que completaran aquesta ronda de contractacions orientades a alleujar la desocupació del sector agrari durant aquesta temporada.
L'Ajuntament de Xilxes està desplegant un ampli programa de foment de l'ocupació a través de subvencions com aquesta i de fons propis amb la finalitat de generar oportunitats d'ocupació als veïns i veïnes.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios