Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes sondeja la demanda d'escola matinera entre les famílies del CEIP Lluís Vives


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 25-09-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes va a sondejar la demanda del servei d'escola matinera entre les famílies del CEIP Lluís Vives del municipi amb l'objectiu d'escoltar les seves necessitats i seguir ajudant a la conciliació de la vida laboral i familiar.
Després de la petició del servei per part d'alguns pares i mares, la Regidoria d'Educació i l'AMPA han facilitat una enquesta que permetrà determinar la demanda real, de manera que en funció del resultat s'estudiarà la possibilitat de posar en marxa el servei a primera hora del matí.
L'Escola d'Estiu, l'Escola de Nadal i de Pasqua són unes altres de les fórmules de conciliació que l'Ajuntament ha impulsat al llarg de la present legislatura, en la qual també s'ha prioritzat la millora de les instal·lacions educatives. De fet, en aquest inici de curs s'han dut a terme actuacions de manteniment com la pintura de les aules d'infantil i de la tanca exterior, a més de la instal·lació de pissarres al pati del col·legi públic.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios