Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes informa del termini per a sol?licitar la reducci de l'IBI


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-02-2019
 

L'Ajuntament de Xilxes ha informat del termini per a sol?licitar la reducci de l'Impost de Bns Immobles, que l'equip de govern aplicar aquest mateix any amb la finalitat de continuar disminuint la crrega impositiva als vens i venes.
Des de la Regidoria d'Hisenda s'ha recordat que les famlies nombroses i nombroses especials veuran rebaixat aquest impost en un 30 i un 60% respectivament, per la qual cosa poden passar per l'Ajuntament durant el primer trimestre de l'any per a sol?licitar aquesta reducci.
Aix mateix, aquest 2019 tamb entra en vigor la disminuci de l'IBI de carcter general, que ha fixat el tipus de gravamen en el 0?825%, descens de l'1% que continua amb les reduccions i congelacions aplicades des de principi de legislatura, quan el tipus impositiu era del 0?85%.
En matria d'impostos, la supressi de la taxa dels nnxols del cementeri i del gual reflex sn unes altres de les accions que l'equip de govern ha impulsat al llarg de la legislatura, a ms de rebaixar el deute dels ms de 5 milions de 2015 als 2 milions actuals. La rebaixa de la tarifa de l'escola infantil municipal, que s'ha establert en els 120 euros mensuals de taxa mxima, se suma a aquesta bateria de mesures orientades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana