Xilxes: Xilxes obri el termini d'inscripció per a les jornades sobre cultiu de cítrics


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 10-03-2019
 

Aquests tallers gratuïts es realitzaran els dies 27 i 28 de març i 2 d'abril, i requereixen inscripció prèvia


L'Ajuntament de Xilxes, a través de la Regidoria d'Agricultura, ha impulsat la realització de diverses Jornades d'actualització sobre el cultiu de cítrics amb la finalitat de proporcionar coneixements específics i nous sobre aquesta matèria i oferir les claus sobre un model sostenible de producció.
La participació en aquestes jornades, en les quals col?labora la Conselleria d'Agricultura, és gratuïta i comprén tres sessions que es desenvoluparan els dies 27 i 28 de març i 2 d'abril en horari de vesprada. Són 9 hores de formació dedicades a desgranar tres aspectes rellevants quant al cultiu de cítrics es refereix: Noves varietats i patrons de cítrics; Biologia i fertilitat del sòl. La importància de les cobertes vegetals; i Control biològic en cítrics i transició a un model sostenible de producció.
Les tres jornades es desenvoluparan en el Saló Multiusos i per a participar en elles és requisit fonamental la inscripció prèvia, que es pot formalitzar en els serveis agraris de l'ajuntament.
Aquest curs està emmarcat en el Pla Agrari Municipal, que pretén potenciar l'agricultura i oferir noves vies de cultiu a través de la formació. Aquest pla també ha desenvolupat diferents accions de promoció del meló i del producte de proximitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana