Xilxes: Xilxes inicia les obres del carrer Cova Santa per a transformar-la en una via semipeatonal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185055_112308/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185055_112308/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 10-05-2019
Xilxes inicia les obres del carrer Cova Santa per a transformar-la en una via semipeatonal

En breu començaran les obres de la plaça Joan Pau II, que completaran una canvi d'imatge significatiu per al nucli urbà de Xilxes

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat ja els treballs al carrer Cova Santa amb la finalitat de convertir-la en una via semipeatonal i sota la mateixa estètica que el carrer Carnisseria, recentment remodelada, de manera que s'aconseguisca un conjunt urbà més amable i obert als ciutadans.
L'inici de les obres, adjudicades a l'empresa PAVASAL, s'ha vist condicionat a la finalització de les festes de Sant Vicent amb la finalitat de no trastocar el desenvolupament normal dels actes i el termini d'execució és de tres mesos, encara que des de la Regidoria d'Urbanisme confien que els treballs es puguen concloure en la meitat de temps.
En breu, començarà també la remodelació de la Plaça Joan Pau II que contempla l'adequació de l'espai a les necessitats de les persones majors i dels xiquets. D'aquesta forma, l'Ajuntament aconseguirà completar una reforma integral del centre urbà de Xilxes i dignificar aquesta concorreguda zona del municipi.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana