Xilxes: Xilxes ampliarà el pla de recollida selectiva de matèria orgànica amb ajudes del Ministeri de Medi Ambient


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 14-05-2019
 

Xilxes durà a terme un ambiciós projecte de recollida selectiva de matèria orgànica que serà subvencionat en part pel govern central i que permetrà als ciutadans avançar cap a una societat més sostenible i amb major qualitat de vida.
El Ministeri de Medi Ambient, després d'estudiar el projecte presentat per l'Ajuntament de Xilxes, ha concedit una subvenció per valor de 9.900 euros que s'invertiran a ampliar la recollida selectiva de la matèria orgànica i dur a terme una campanya efectiva de conscienciació ciutadana.
L'accés a aquesta subvenció sol•licitada per la Regidoria de Medi Ambient permetrà millorar en la gestió dels residus i facilitar l'adaptació progressiva dels veïns i veïnes a aquest servei.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios