Xilxes: Xilxes anuncia la distribuci de regidories per a aquesta legislatura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186305_113375/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 18-06-2019
Xilxes anuncia la distribuci de regidories per a aquesta legislatura

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la distribuci de regidories dels sis edils electes de l'equip de govern format pel PSPV-PSOE i EU desprs de la presa de possessi de Jos Martnez com a alcalde de la localitat celebrada dissabte passat.
El primer tinent d'alcalde ser Jos Manuel Navarro, que assumir les rees de Promoci Industrial, Desenvolupament i Treball, Urbanisme, Festes, Personal i Interior. Aix mateix, la segona tinena d'alcaldia ser per a Erik Segarra, que gestionar Educaci, Cultura i Noves Tecnologies.
La nova regidora socialista Mayte Pines estar al capdavant de Turisme i Platges, Participaci Ciutadana, Comer, Subministraments i Contractaci, Hisenda i Comptes, mentre que Samuel Conesa portar Esports i Joventut. Per la seua part, Patro Valls assumir les rees de Serveis Municipals, Serveis Socials, Majors i Mestresses de Casa i Sanitat igual que en l'anterior legislatura, i sumar Medi Ambient, Agricultura i Residus.
El repartiment de regidories, que el primer edil Jos Martnez ha consensuat amb tots els edils, quedar formalitzat en el prxim ple. ?Comptem amb un equip slid i comproms amb les persones que treballar des de la responsabilitat per a fer de Xilxes un municipi capa de millorar cada dia i d'aportar solucions a les necessitats dels vens i venes?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana