Xilxes: Xilxes signa un conveni amb l'Associació d'Agricultors per a promoure el producte local


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186875_113856/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-07-2019
Xilxes signa un conveni amb l'Associació d'Agricultors per a promoure el producte local

L'Ajuntament de Xilxes continuarà impulsant la promoció i comercialització del producte agrícola local amb la finalitat de posar en valor la seua qualitat i donar suport als llauradors.
De fet, l'alcalde de Xilxes, José Martínez, i el president de l'Associació per a la Promoció de l'Agricultura (APAX), Pedro Talavera, han signat un conveni per a conjuminar esforços i promoure activament el producte de proximitat produït en el municipi.
Aquest conveni contempla una subvenció municipal de 1.200 euros per a finançar les activitats de promoció. Així mateix, l'Ajuntament es compromet a facilitar la instal•lació de la Fira del Meló i el Mercat de Producte Agrari aportant els mitjans personals i materials necessaris.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios