Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes publica les bases de la borsa de treball de conserge


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 30-07-2019
 

L'Ajuntament de Xilxes ha publicat les bases reguladores de la borsa de treball per a la contractaci d'un conserge amb la finalitat de continuar oferint oportunitats laborals als vens i venes.
Aquest servei de consergeria es desenvolupar en edificis municipals com el CEIP Llus Vives i les installacions esportives, de manera que les persones interessades poden consultar els requisits de la convocatria en la Seu Electrnica de la web municipal.
El termini de presentaci de sollicituds finalitza el 9 d'agost, les quals hauran de lliurar-se en el Registre de l'Ajuntament. Posteriorment a aquesta data s'iniciar el procediment selectiu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios