Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes valora positivament el servei de la Unitat de Respir Familiar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187375_114255/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 31-07-2019
L'Ajuntament de Xilxes valora positivament el servei de la Unitat de Respir Familiar

L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament els primers dos mesos de funcionament del servei d'Unitat de Respir Familiar en el marc de la celebraci d'un dinar per als usuaris, activitat amb la qual sha acomiadat el curs fins el mes de setembre.
La regidora de Benestar Social, Patro Valls, ha compartit aquesta celebraci amb les 7 persones dependents usuries del servei, amb familiars i amb la professional que els atn. Aix mateix, ha recollit les seves peticions per a incorporar millores de cara als prxims mesos.
L'Ajuntament ha recordat que el servei es reprendr al setembre, de manera que les famlies interessades poden ampliar informaci en les dependncies municipals de Serveis Socials situades al carrer Arquitecte Roman, ja que existeix disponibilitat de places.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios