Xilxes: Xilxes valora positivament l'ús de l'APP Línea Verde entre la ciutadania


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189725_116226/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 18-10-2019
Xilxes valora positivament l'ús de l'APP Línea Verde entre la ciutadania

L’Ajuntament ha adquirit dos llicències que permetran a la Policia Local i la Brigada Municipal rebre les notificacions de les seues àrees en temps real

L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'ús que els veïns i veïnes de Xilxes estan fent de l'APP Línea Verde, servei posat en marxa en 2017 a través del qual la ciutadania pot posar en coneixement del consistori les incidències detectades en la localitat.
En concret, el balanç de 2019 indica que els avisos relacionats amb les àrees de trànsit i mobilitat han estat els més nombrosos amb un 17’58% de la totalitat. Així mateix, les incidències de via pública relatives a voreres i calçades i les escombraries ocupen el segon i tercer lloc respectivament.
L'any 2018 aquestes mateixes temàtiques han ocupat el gruix dels avisos llançats pels veïns i veïnes a través d'aquesta APP mòbil, a més de les incidències vinculades a l'enllumenat, que van registrar un 14’4% sent les més demandades.
També és destacable el temps d'espera des de l'avís a l'adopció d'una solució per part de l'Ajuntament, que ha estat d'una mitjana de 6 dies en temes de vandalisme, neteja de contenidors i punts d'aigua.
Amb la finalitat de millorar aquesta eina de comunicació directa entre la ciutadania i els serveis municipals, l'Ajuntament ha adquirit dues llicències que permetran a la Policia Local i a la Brigada Municipal rebre en temps real les notificacions de les seues respectives àrees.
La descàrrega de l'APP Línia Verde és gratuïta i pot efectuar-se des de Google Play o APP STORE depenent de la tecnologia emprada en el smartphone, de manera que després de la descàrrega cal seleccionar el municipi de Xilxes i punxar sobre el botó “Notifica tu incidencia”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana