Xilxes: Xilxes convoca un acte per a commemorar el Dia Internacional contra la Violncia de Gnere


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 07-11-2019
 

L'Ajuntament de Xilxes commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violncia de Gnere, amb la celebraci d'un acte de carcter reivindicatiu en la plaa Espanya que busca continuar conscienciant sobre la necessitat d'avanar en la lluita contra aquesta problemtica social.
Lesdeveniment sha convocat a les 12:00 hores, est obert a tota la ciutadania i consistir en la lectura d'un manifest a favor de la igualtat. A ms, durant l'acte tamb es guardar un minut de silenci en memria de les vctimes.
Aix mateix, desprs de l'obtenci d'una subvenci del Ministeri de 1.167 euros emmarcada en les ajudes del Pacte d'Estat contra la Violncia de Gnere aquest any es penjar una pancarta al balc del consistori.
Amb aquesta acci l'Ajuntament busca la conscienciaci com a via determinant per a erradicar la violncia de gnere i la implicaci del conjunt de venes i vens en el dia a dia per a aconseguir la igualtat efectiva.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios