Xilxes: Xilxes presenta en Fitur la seua nova APP turstica per a apropar loferta als visitants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192550_118669/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 22-01-2020
Xilxes presenta en Fitur la seua nova APP turstica per a apropar loferta als visitants

L'Ajuntament de Xilxes ha presentat en la Fira Internacional de Turisme FITUR 2020 la seua nova APP turstica amb l'objectiu de facilitar als visitants noves formes de connexi virtual que els apropen als recursos turstics del municipi des del propi telfon mbil.
L'acte de presentaci s'ha celebrat en l'estand Castell-Mediterrani, on l'alcalde de Xilxes, Jos Martnez, la regidora de Turisme, Mayte Pines, i Adolfo Beato en representaci de l'empresa creadora de l'APP, han explicat les caracterstiques i serveis que ofereix aquesta oficina de turisme virtual que ja est disponible en les plataformes Apple i Android.
A ms, a travs de la presncia de Xilxes en Fitur el pblic de la fira tamb ha pogut conixer l'mplia oferta turstica de la poblaci, els eixos bsics de la qual sn el turisme inclusiu i familiar.
L'APP Xilxes Virtual Tourist Info ha estat desenvolupada mitjanant l'obtenci d'una subvenci de Turisme Generalitat Valenciana, l'import de la qual s de 2.076 euros, i amb una aportaci municipal aproximada de 1.000 euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana