Xilxes: Xilxes aprova en ple la sol•licitud de la inclusió al Pla Castelló 135 per a l'ampliació del cementiri municipal


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 28-02-2020
 

També ha aprovat la proposta per a la celebració del Dia Internacional de la

El ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat la sol•licitud de la inclusió del municipi al Pla Castelló 135 de la Diputació provincial per a la realització de les obres d'ampliació del cementiri municipal i l'oferta de 5 beques destinades a estudiants per un import aproximat de 95.000 euros.
La sessió també ha donat llum verda a la moció de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb activitats que reforcen la igualtat entre homes i dones. L'aprovació d'aquesta proposta també suposa, entre altres punts, el compromís de l'Ajuntament a elaborar polítiques d'igualtat que fomenten la conciliació.
L'adquisició de noves aplicacions informàtiques de comptabilitat i registre de factures que s'adaptin a les necessitats de l'administració pública i la contractació del corresponent servei de manteniment fins a l'any 2027, també ha ocupat part de la sessió.
Un altre dels punts destacats ha estat la designació de la Regidora Delegada d'Hisenda, Comerç, Indústria, Turisme i Participació Ciutadana, Mayte Pinés, com a membre suplent representant de l'Ajuntament en el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació "La Plana Baixa".
També han format part de l'ordre del dia l'aprovació del compte de recaptació de l'exercici 2019 presentada pel Servei de Recaptació de la Diputació de Castelló i l'aprovació de baixes proposades pel servei provincial corresponents al quart trimestre.
"L'ampliació del cementiri municipal és una de les prioritats de l'equip de govern, ja que necessitem augmentar la seua capacitat per a poder respondre a les necessitats de la població", ha destacat José Martínez, alcalde de la localitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana