Xilxes: El PP critica les 'rentades de cara electoralistes' del PSOE i reivindica les inversions que estabilitzen la costa i protegisquen el litoral de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/204182_129096/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 09-04-2023
El PP critica les 'rentades de cara electoralistes' del PSOE i reivindica les inversions que estabilitzen la costa i protegisquen el litoral de Castelló

El Partit Popular de la província de Castelló ha reivindicat les inversions que estabilitzen la costa i protegisquen el litoral amb l'objectiu d'evitar "malgastar els diners públics en rentades de cara que al mínim temporal acaben escombratges per l'embat de l'onatge".
Així ho ha defensat el senador del PPCS després de quasi cinc anys de govern de Pedro Sánchez "en els quals el nostre litoral no sols ha sigut abandonat a la mercè de la regressió marina, és que els propietaris d'habitatges de primera línia de costes estan hui amenaçats per l'ànsia confiscatòria d'un PSOE que nega inversions a les platges però retira possessions a titulars amb drets adquirits".
Per a Martínez Mus "les platges són un patrimoni de tots els ciutadans i a Castelló estem convençuts que tenen tot el futur amb polítiques que defensen la seua estabilitat i desenvolupament. Una pervivència compatible amb usos turístics i on el patrimoni singular que atresoren habitatges amb més d'un segle d'història tinguen garantida la seua protecció".
"Les polítiques que el PP defensa són les que garanteixen inversions de futur i que asseguren que els diners públics no es malgasta en operacions estètiques que queden molt bé de cara a eleccions però que en la pràctica perpetuen la regressió costanera".
"Ho vam demostrar quan vam governar, garantint la inversió en la regeneració de la platja d'Almenara i l'estabilitat de la platja dels Marines, a Nules". "I són aqueixes dues obres les úniques que s'han materialitzat en aquest lustre d'abandó socialista. Perquè el que el PSOE ha fet és malgastar 655.000 euros en una campanya d'intoxicació massiva, tractant d'inocular la idea que els propietaris de primera línia de costa són els botxins de les platges quan la realitat és que el principal càstig és el que el PSOE imposa a base d'abandó".
El PP està decidit a revertir aquest escenari de regressió per a "posar en marxa polítiques d'inversió". "I ho farem a partir del 28 de maig, amb la llei autonòmica d'ordenació del litoral que Carlos Mazón implementarà quan assumisca la presidència de la Generalitat Valenciana". Un projecte que "es veurà reforçat per Alberto Núñez Feijóo, qui en qualitat de president del Govern d'Espanya, treballarà en una reforma de la llei de costes que acabe amb l'erosió per a garantir la inversió que estabilitze i garantisca el futur a les nostres platges". "El canvi que ha començat ja és imparable", ha rematat el senador del PPCS.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana