Alfondeguilla: L’Ajuntament d’Alfondeguilla continua els treballs contra la cotxinilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174609_103409/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 10-07-2018
L’Ajuntament d’Alfondeguilla continua els treballs contra la cotxinilla

L'Ajuntament d’Alfondeguilla continua els treballs per a lluitar contra la cotxinilla, el mosquit de la palera que està suposant una important molèstia per als veïns, sobretot durant els mesos d'estiu que és quan aquests mosquits són més visibles.
Als treballs que ha realitzat la brigada municipal en la zona del Calvari, se suma ara una brigada de la Generalitat Valenciana que durant aquesta setmana està duent a terme els treballs en la zona del Barranquet.
L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “estem actuant en les dues zones amb major proliferació de paleras, que estan al costat del casc urbà i que, per tant, estan ocasionant més molèsties”.
Ventura ha assenyalat que els treballs consisteixen a tallar les paleras i retirar-les. “I a més estem aprofitant per a netejar aqueixa zona, de molt difícil accés i que aquests experts brigadistes estan en millors condicions per a accedir a aquesta muntanya amb un pendent molt pronunciat”.
Salvador Ventura ha assenyalat “des de que hem iniciat els treballs contra la cotxinilla, els resultats són més visibles perquè hi ha menys mosquits i encara que serà molt difícil eradicar-los del tot, sí que estem fent tot el que està en la nostra mà perquè els veïns d'Alfondeguilla tinguen les menors molèsties possibles”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana