Almassora: Tormo (PP): ?La citricultura s exemple de com la tradici s model d'innovaci?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180892_108706/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180892_108706/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180892_108706/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-01-2019
Tormo (PP): ?La citricultura s exemple de com la tradici s model d'innovaci?

Almassora debat dem en ple una declaraci institucional en favor de la taronja ?per a defensar un tresor que s patrimoni, identitati orgull?


?Almassora posseeix un tresor que conreen dia a dia centenars de vens i que s exemple de com la tradici pot ser un excel?lent model d'innovaci?. Mara Tormo, candidata del PP a les eleccions municipals, ha reconegut el doble esfor d'un sector ?que no solament lluita dia a dia per garantir el millor producte, sin que a ms inverteix de forma decidida en la millora i modernitzaci dels seus sistemes de producci.
Tormo, que el desembre passat es va reunir amb el president del Sindicat de Regs d'Almassora, Manuel Claramonte, ha posat en valor l'esfor d'un ofici tradicional que no est renyit amb els avanos tecnolgics. ?Prova d'a s la inversi que des de fa ms d'una dcada han desenvolupat els nostres agricultors en matria de modernitzaci del reg?. Una mostra ?evident del comproms d'els qui treballen en el camp per a millorar les condicions dels cultius, guanyar en sostenibilitat, estalviar costos i millorar el producte?.
El treball ?de les mans dels nostres citricultors s'afegeix a la innovaci que ha garantit que Almassora seguisca sent un potent motor agrcola?. ?Centenars de famlies viuen d'un sector que a tots ens identifica i ens enorgulleix, perqu Almassora posseeix un patrimoni citrcola infinit que cada dia empra a milers de vens de la nostra localitat?.
La candidata del PP defensar dem al sector en el ple ordinari del mes de gener en el qual es debatr la declaraci institucional que es va aprovar en la Diputaci Provincial el desembre passat en favor de la citricultura. Perqu, tal com ha declarat Tormo, ?recolzar aquest sector econmic del nostre municipi s recolzar la identitat d'Almassora, s reivindicar l'esfor dels nostres vens i posar en valor el sacrifici d'un treball que no descansa?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana