Almassora: Almassora confia en el teatre per a apoderar les dones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180913_108727/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-01-2019
Almassora confia en el teatre per a apoderar les dones

Igualtat ofereix 85 places en tallers d'expressió corporal i sensorial


La regidora d'Igualtat, Susanna Nicolau, ha presentat els tallers de teatre i expressió sensorial que el seu departament proposa per a aquest primer semestre de l'any. Amb una oferta de 85 places, aquestes activitats serviran per a contribuir al fet que ?les i els participants guanyen seguretat, treballen en grup i es relacionen amb altres veïnes i veïns?, aspectes fonamentals segons Nicolau per a ?millorar l'autoestima i la independència?.
L'edil ha recordat que l'experiència d'anys anteriors ha sigut molt positiva i la gran demanda registrada ha portat al consistori a ampliar les places disponibles i a estendre les activitats fins a tres centres socials. Per part seua, l'agent municipal d'Igualtat, Ana Gracia, ha recordat que ?no es requereix cap experiència prèvia per a participar en els tallers de teatre, ja que l'objectiu és utilitzar tècniques d'aquesta especialitat per a divertir-se i desenvolupar habilitats socials?.
Així doncs, les sessions de teatre impulsades pel departament d'Igualtat començaran el pròxim 31 de gener en el centre social Sant Felip i es realitzaran cada dijous d'11.00 a 12.30 hores. Les classes són gratuïtes i per a assistir és necessari inscriure's prèviament en el SIAC, un tràmit que podrà realitzar-se des de hui i fins al 22 de gener.
A aquesta activitat, cal sumar els tallers ?Expressant amb els cinc sentits?, els quals s'impartiran als centres socials de Sant Felip, Corell i Fàtima a partir de principis de febrer. Al primer, Igualtat obrirà dos grups per a respondre a totes les peticions rebudes en l'edició anterior i les classes seran els dilluns al matí. Als centres de Corell i Fàtima les classes es realitzaran els dijous a la vesprada i per a inscriure's és necessari dirigir-se també al SIAC abans del 21 de febrer.
Es beneficiaran també d?aquesta iniciativa les assistents a les classes de l'Escola Permanent d'Adults, després que la Regidoria d'Igualtat haja atés la petició de l'equip docent per a fomentar el treball personal fora de l?aula. Un trentena de dones assistiran a les quatre sessions amb les quals l'Ajuntament d'Almassora col?labora amb aquests grups d'alfabetització i d?educació bàsica, uns tallers dels quals ja han gaudit durant el primer trimestre del curs.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana