Almassora: Nicolau reduir les taxes esportives per a persones amb mobilitat reduda i diversitat funcional


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185444_112644/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-05-2019
Nicolau reduir les taxes esportives per a persones amb mobilitat reduda i diversitat funcional

? Comproms per Almassora posar l'accent en la creaci de circuits saludables per a caminar a l'entorn dels nuclis urbans.
? Assessorar els clubs en qestions administratives i en matria de subvencions ser una altra de les mesures

La candidata a l'alcaldia d'Almassora, Susanna Nicolau, impulsar rebaixes especfiques en els preus de la piscina i el gimns municipal per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduda. A ms, la lder de Comproms per Almassora s'ha comproms a revisar totes les modalitats d'abonaments existents en activitats esportives per a estudiar possibles millores o noves classificacions.
?Durant aquesta legislatura que acaba hem fet un important esfor quant a rebaixa de preus en les activitats esportives, un esfor que s'ha reflectit en un increment de l's de les instal?lacions i, per tant, una millora dels serveis pblics i un increment de la seua rendibilitat?, ha manifestat l'alcaldable. Per aqueix motiu, una altra de les mesures del programa esportiu de Nicolau passa per aplicar, en els espais esportius que ho permeten, una ampliaci els horaris d's.
Aix mateix, i amb l'objectiu de consolidar el tndem d'esport i salut impulsat per l'actual regidor d'Esports, Xavier Trenco, Comproms per Almassora crear circuits saludables per a caminar en zones prximes als nuclis urbans del poble i de la platja i els dotar de la senyalitzaci necessria.
Una altra de les prioritats ser el desenvolupament del Pla Estratgic d'Instal?lacions Esportives Municipals marcar la prxima etapa de Comproms a l'Ajuntament d'Almassora. ?pEL QUE FA AL PLA D?INSTALACIONS ESPORTIVES, Acostar l'esport als barris no solament s promoure l'activitat fsica. s tamb enriquir les relacions socials, el contacte entre vens de diferents zones i facilitar l'accs a un temps d'oci saludable?, ha incidit Nicolau.
A partir del juny vinent, l'actual primera tinent d'alcaldia d'Almassora iniciar els contactes amb el Club Pilotari per a determinar frmules de gesti del trinquet municipal, les obres del qual han de finalitzar la prxima tardor. Tamb amb la finalitat de facilitar les tasques administratives als clubs, el pla d'acci de Nicolau passa per crear un servei d'assessorament que incloga la sol?licitud i gesti de subvencions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana