Almassora: Nicolau prioritzar la modificaci del PGOU per a millorar l'urbanisme de la platja d'Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185446_112646/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-05-2019
Nicolau prioritzar la modificaci del PGOU per a millorar l'urbanisme de la platja d'Almassora

? La candidata de Comproms considera urgent facilitar la mobilitat, obrir nous vials de connexi i ampliar les zones d'estacionament

L'alcaldable de Comproms per Almassora, Susanna Nicolau, ha anunciat que la modificaci del Pla General d'Ordenaci Urbana (PGOU) ser una de les seues prioritats a partir del prxim 27 de maig. L'objectiu d'aquesta revisi ser dissenyar un pla integral per al districte martim, un barri l'ordenaci urbanstica del qual ?porta sense replantejar-se ms de dues dcades". "s innegable que en aqueix temps la nostra platja s'han transformat profundament, ha crescut i s'ha convertit en un important nucli poblacional?, en paraules de la candidata.
"Volem obrir l'avinguda Mediterrnia i acabar d'alliberar de trnsit el passeig, fins a convertir-lo en un espai per a vianants i ciclista que permeta a la ciutadania gaudir plenament de la primera lnia de costa", ha assegurat Nicolau. Per a la regidora de Comproms tamb s fonamental "obrir els carrers transversals que comuniquen els principals camins i facilitar la mobilitat de nord a sud del districte".
La creaci de ms zones d'estacionament s un altre dels assumptes que Nicolau abordar en la segent legislatura. "Hem creat ms d'un centenar de noves places a la platja en els ltims quatre anys per, donada la densitat de poblaci que s'assoleix a l'estiu i, sobretot, amb la celebraci d'esdeveniments esportius i festius s necessari ampliar l'oferta d'espais", ha assegurat l'actual tinent d'alcaldia d'Almassora.
Un altre dels punts fonamentals per al projecte de Nicolau s la construcci de la Casa de la Mar, un projecte incls en el Pla Director d'Instal?lacions Esportives. Aquest edifici polivalent tindr com a finalitat la realitzaci d'activitats esportives, per aspira a albergar tamb espais per a iniciatives culturals i formatives i a convertir-se en un centre social per al venat de la platja.
En retrospectiva, la alcaldessa d'Almassora de 2015 a 2017, qualifica de "molt positiu per a residents permanents i estacionals" el treball realitzat per l'edil Amaya Gmez al capdavant de la delegaci de Platges. A les millores introdudes en el projecte de regeneraci de la costa, "per al qual aconseguirem que es creara una passarel?la elevada en paral?lel al passeig Martim", la candidata de Comproms suma "l'aplicaci de la direcci nica, la construcci de parcs i pistes esportives a l'aire lliure i l'obertura d'una oficina policial", mesures que ens donen una idea "de l'intens treball que hem desenvolupat a la platja".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana