Almassora: María Tormo cofinançarà les places infantils de dos anys en guarderies


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185487_112680/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-05-2019
María Tormo cofinançarà les places  infantils de dos anys en guarderies


La candidata del PP a l?alcaldia aposta per la conciliació de la vida laboral i familiar, ?recuperar la Bebeteca i crear espais d?estimulació sensorial?

María Tormo cofinançarà les places infantils de dos anys en guarderies amb l'objectiu de facilitar a les famílies un servei ?útil i necessari?. ?La família és un pilar bàsic i des de les institucions hem d'apostar per serveis pràctics com són les escoles infantils. És un recurs necessari per a les famílies que han de conciliar la seua labor professional amb la personal?.
En aquest sentit, Tormo reivindica ?el suport econòmic que facilite l'accés a aquest tipus de serveis?. ?Per a molts veïns aquest servei és bàsic i des de les institucions hem d'apostar per aquest tipus de prestacions que garantisquen l'accés?. Per aquest motiu, des de l'ajuntament ?habilitarem una subvenció per a cofinançar aquestes places tant en centres públics com en privats. L'objectiu és garantir l'accés al servei?.
En opinió de la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, aquesta acció ha d'anar lligada a altres mesures dirigides a la infància. ?Perquè volem recuperar el servei de Bebeteca que habilitem durant la nostra etapa de govern i que tan bon acolliment va tenir entre els nostres veïns?. El servei, oferit en la Biblioteca municipal, permetia a les famílies compartir amb els seus menors un espai de joc en el qual relacionaven amb els contes i la lectura. Aquest servei, ?al costat d'altres espais d'estimulació sensorial per als més xicotets, creiem que són mesures útils que reforcen el servei públic d'atenció a les famílies?.
María Tormo reivindica així mateix el treball braç a braç amb els professionals per a dissenyar cicles de conferències sobre la maternitat i paternitat, així com establir una fira especialitzada en serveis i prestacions d'utilitat. ?Des de tèxtil, fins a alimentació, fins a serveis de suport a la infància han de ser posats en valor. Perquè creiem que les famílies són un valor en alça que des de les institucions públiques hem de protegir amb serveis que siguen útils, pràctics i, sobretot, siguen capaços d'atendre les seues necessitats?, ha assenyalat Tormo.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana