Almassora: Almassora organitza una jornada contra els rumors per a afavorir la convivència social


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185538_112722/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185538_112722/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-05-2019
Almassora organitza una jornada contra els rumors per a afavorir la convivència social

El departament de Serveis Socials i l'oficina Pangea d'atenció a les persones migrants de l'Ajuntament d'Almassora han organitzat la I Jornada contra els rumors per a conscienciar a la població sobre els estereotips negatius que es transmeten sobre els ciutadans i ciutadanes d'origen estranger. Per a això, els professionals a càrrec de les activitats “ajudaran els assistents a analitzar diferents fonts d'informació i a desenvolupar un sentit crític abans per donar per bons totes les dades”, ha assegurat la regidor de l'àrea, Diana Belliure.
Per a l'edil “conéixer de prop a les persones amb la qual compartim espai i ciutat ajuda a millorar la convivència i ajuda estrényer llaços i al fet que ens ajudem mútuament”. Per això, la inscripció en aquestes jornades serà totalment gratuïta i està oberta a tota la població. No obstant això, la jornada resulta especialment interessant per a professionals de la docència o del treball social, així com per al personal voluntari d'associacions i entitats del municipi.
La jornada se celebrarà els pròxim 7 i 8 de juny i la inscripció es pot formalitzar a la web municipal (www.almassora.es) fins al 6 del mateix mes. La sessió de divendres arrancarà a les 16.00 i estarà a càrrec del Renato Brancati, mediador intercultural de l'Ajuntament de Castelló. Brancati intervindrà també en les activitats del matí de dissabte, durant el qual els tallers es completaran amb un cinefòrum.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios