Almassora: Almassora organitza una jornada contra els rumors per a afavorir la convivncia social


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185538_112722/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185538_112722/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-05-2019
Almassora organitza una jornada contra els rumors per a afavorir la convivncia social

El departament de Serveis Socials i l'oficina Pangea d'atenci a les persones migrants de l'Ajuntament d'Almassora han organitzat la I Jornada contra els rumors per a conscienciar a la poblaci sobre els estereotips negatius que es transmeten sobre els ciutadans i ciutadanes d'origen estranger. Per a aix, els professionals a crrec de les activitats ?ajudaran els assistents a analitzar diferents fonts d'informaci i a desenvolupar un sentit crtic abans per donar per bons totes les dades?, ha assegurat la regidor de l'rea, Diana Belliure.
Per a l'edil ?conixer de prop a les persones amb la qual compartim espai i ciutat ajuda a millorar la convivncia i ajuda estrnyer llaos i al fet que ens ajudem mtuament?. Per aix, la inscripci en aquestes jornades ser totalment gratuta i est oberta a tota la poblaci. No obstant aix, la jornada resulta especialment interessant per a professionals de la docncia o del treball social, aix com per al personal voluntari d'associacions i entitats del municipi.
La jornada se celebrar els prxim 7 i 8 de juny i la inscripci es pot formalitzar a la web municipal (www.almassora.es) fins al 6 del mateix mes. La sessi de divendres arrancar a les 16.00 i estar a crrec del Renato Brancati, mediador intercultural de l'Ajuntament de Castell. Brancati intervindr tamb en les activitats del mat de dissabte, durant el qual els tallers es completaran amb un cinefrum.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana