Almassora: El PP d'Almassora sol•licita la convocatòria de la comisió de seguiment de les obres del litoral


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192616_118725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-01-2020
El PP d'Almassora sol•licita la convocatòria de la comisió de seguiment de les obres del litoral

Tormo (PP): “Els veïns tenen dret a conèixer la dimensió dels danys, el comportament dels espigons i les ajudes públiques que Galí té previst sol•licitar”

El Partit Popular d'Almassora ha sol•licitat a l'alcaldessa del PSPV la convocatòria de la comissió de seguiment de les obres del litoral després del pas de la borrasca Gloria pel municipi. La iniciativa té per objectiu “facilitar informació als veïns sobre l'abast dels danys, el comportament de les obres de regeneració i, sobretot, les ajudes que sol•licitarà Almassora”.
Tal com ha relatat María Tormo, portaveu del PP en la localitat, “és important que els residents de la zona sàpien de la mà dels tècnics de Costas, que formen part d'aquesta taula, la situació del nostre litoral”. En aquest fòrum, que el PP va constituir fa més d'una dècada, “s'analitzen tot tipus de qüestions sobre la nostra costa i, en aquests moments, després de la cruesa del temporal, creiem que és convenient estudiar la seua convocatòria”.
De fet, assenyala la regidora, “no plantegem que aquesta comissió es reunisca la setmana vinent. El que estem proposant és que es convoque, perquè hi ha qüestions de gran importància que abordar”.
Tormo ha posat de manifest “els dubtes que l'alcaldessa ha fet públiques sobre la utilitat de les obres de regeneració que va inaugurar durant el passat mandat. És convenient que les expose davant dels tècnics de Costas i, sobretot, dels veïns”. Des del PP, “creiem que són els professionals els que han d'abordar aquesta situació i des de l'ajuntament exigir una inversió del Govern d'Espanya, per a corregir les febleses del nostre litoral”.
D'antuvi, assenyala la portaveu, “el fonamental és actuar en la reparació dels danys i exigir ajudes. Però no sols del Consell, sinó de totes les institucions, perquè la situació en la qual ha quedat la nostra costa exigeix la implicació de Pedro Sánchez com fa tres anys va ser la del govern de Mariano Rajoy”. Per aquest motiu, “per damunt de les sigles, el que cal defensar és a les famílies d'Almassora i exigir la màxima inversió de totes les administracions públiques perquè el nostre litoral guanye i no perda”, ha considerat la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana