Almassora: Almassora contracta a una ‘coach’ per a incrementar la competitivitat dels comerços


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193445_119456/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-02-2020
Almassora contracta a una ‘coach’ per a incrementar la competitivitat dels comerços

Els negocis participants se sotmetran a una auditoria i rebran tècniques de venda

La Regidoria de Comerç d'Almassora ha proposat al teixit empresarial de la localitat que participe en el programa de millora de la competitivitat, a través del qual cada negoci rebrà la formació personalitzada d'una entrenadora. El consistori correrà amb les despeses d'aquest procés a mesura per a fer més “atractives, competitives i úniques” les botigues d'Almassora enfront de les grans superfícies.
El regidor de l'àrea, Javier Martí, ha animat als establiments interessats a inscriure's de manera gratuïta en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) fins al divendres 28. No en va, perquè el projecte tire avant és imprescindible que almenys es registren cinc comerços de la localitat.
“Des de l'Ajuntament correrem amb totes les despeses perquè aquests negocis únicament hagen d'obrir les seues portes a la monitora, que farà una auditoria de les necessitats i punts febles, i després assistisquen a classes presencials per a millorar les seues tècniques de venda”, segons Martí. Aquesta part ha recordat que el comerç minorista està profundament amenaçat per les grans superfícies i les compres via internet, per la qual cosa “renovar les seues capacitats pot ser una fórmula per a incrementar les vendes”.
En primer lloc, la persona que forme als xicotets empresaris realitzarà una auditoria de la superfície de venda i presentació del producte. Mitjançant una visita al negoci, realitzarà un diagnòstic actual de l'establiment i entregarà un informe amb claus de millora com la distribució dels productes, la imatge de marca, els accessos, el temps de permanència de la clientela o la decoració.
Finalitzada aquesta fase, els participants assistiran a classes presencials previstes en el tram central del dia per a compatibilitzar-les amb l'activitat comercial. El departament de Comerç cedirà l'Aula de Formació de l'Ajuntament perquè els assistents aprenguen tècniques de màrqueting i exercicis adaptats a les seues botigues.
Posteriorment, la tutora visitarà tots els comerços inscrits per a supervisar la correcta implantació de les tècniques. A més, una vegada finalitzat el procés, els participants tindran un seguiment de les seues accions via correu electrònic o canal de Whatsapp per a resoldre els seus dubtes i consultes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana