Almassora: Desfilada solidària en Almassora a benefici de l'AECC


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226837_143760/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 30-04-2024
Desfilada solidària en Almassora a benefici de l'AECC

L'Ajuntament d'Almassora col·labora aquest pròxim dissabte, 4 de maig, en la desfilada solidària organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d'Almassora en el centre social Sant Felip, a les 18.30 hores. La regidora de Benestar Social, Eugenia Martinavarro, ha presentat aquest esdeveniment benèfic, agraint a tots els comerços locals que han col·laborat en la iniciativa.

Estaran presents marques locals com Real, moda infantil, '¿Qué me pongo yo?', Troppa Maria Iov, Mia moda, Lenceria Doña, Piquer Ópticos, Moda i complements Falomir Giménez i Flors d'Abril. Els assistents col·laboren amb un donatiu de cinc euros en concepte d'entrada. Les entrades es poden comprar a la seu de l'AECC d'Almassora i als comerços participants.

Martinavarro ha animat als almassorensos a acudir a la desfilada i gaudir de l'oferta de moda i complements que ofereix 'el nostre comerç local'. A més de ser un acte solidari, serveix com a aparador per als establiments col·laboradors perquè la gent puga conèixer el seu catàleg de productes, ha indicat la regidora.

'No em cap dubte que, una vegada més, Almassora deixarà empremta de la seua gran solidaritat, com ha quedat patent aquestes últimes setmanes en els diferents actes benèfics organitzats', ha assenyalat la regidora, qui ha posat en valor el 'gran treball' que realitza l'AECC en l'assistència i suport als malalts de càncer i a les seues famílies.

En aquesta línia, l'edil ha remarcat la rellevant tasca que aquesta entitat duu a terme per recaptar fons amb els quals seguir investigant possibles teràpies i tractaments contra aquesta malaltia. 'És tasca de tots, de tota la societat, col·laborar amb el treball que desenpenya l'AECC en benefici del bé comú, per la qual cosa tenim l'obligació de posar el nostre gra de sorra', ha ressaltat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana