Almassora: Almassora incrementa la plantilla de la Policia Local per millorar la seguretat ciutadana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227279_144079/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-05-2024
Almassora incrementa la plantilla de la Policia Local per millorar la seguretat ciutadana

L'Ajuntament d'Almassora acaba d'incrementar la plantilla de la Policia Local amb la incorporació de dos nous agents per millorar la seguretat ciutadana i intensificar la vigilància en punts conflictius de la localitat. La regidora, Maria Tormo, ha presidit la presa de possessió d'aquests policies que reforçaran les tasques de seguretat i que augmenten els efectius en la plantilla fins als 51, superant la mitjana centena.

En l'acte, celebrat en el despatx de l'alcaldia, també han estat presents la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira; la regidora de Recursos Humans, Elena Gonzàlez; així com l'intendent de la Policia Local, Jose Alos.

La regidora d'Almassora ha destacat que en menys d'un any s'han incorporat 14 nous agents a la plantilla, incrementant el personal en un 30%. S'ha compromès a seguir treballant per intentar augmentar encara més el nombre d'agents locals i ha sol·licitat reforços a la Guàrdia Civil.

Per la seua part, la regidora de Policia Local ha informat que s'estan duent a terme dispositius especials en diferents zones de la localitat i s'ha ampliat la vigilància a la platja durant tot l'any, amb el propòsit de continuar incrementant el nombre d'agents locals en un futur.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana